Stijlvol In Air 50 Heren Vanni Max D5488 Sandalen CognacNike Rea Ybgf76y

Gratis software voor het in of uitpakken van bestanden


7zip

7Zip is een open-source bestandsarchiver, die de hoogste compressieverhouding biedt, gebruikmakend van het nieuwe f 7z-formaat, dat compressieresultaten levert die meestal 30-50% beter zijn dan standaard ZIP. We hebben het getest met een serverlogbestand, gecomprimeerd met ZIP had een bestandsgrootte van 18 mb en 7-Zip gebruikten werd gereduceerd tot 8 mb (resultaten kunnen variëren, afhankelijk van het bestandstype). Daarnaast ondersteunt 7Zip ook 7z-, ZIP-, CAB-, RAR-, ARJ-, GZIP-, BZIP2-, TAR-, CPIO-, RPM- en DEB-formaten, zodat het ook met alle populaire archiefbestanden kan worden gebruikt. Het programma biedt een eenvoudige bestandsverkennerinterface en integreert ook in het rechtsklikmenu van Windows. U kunt 7zip aan een van de ondersteunde indelingen koppelen en biedt ook opdrachtregelondersteuning. Interface en aanvullende functies zijn redelijk standaard, maar de compressieverhouding is uitstekend.

Rachel Comey Tanned Tuscola Sandals Sandal SuedeShoes hsBQrCtdx

Peazip

Taal

Sandal Sandal AnlatımYoutube Emina Sandal AnlatımYoutube Kimdirkimkimsesli Emina Kimdirkimkimsesli Emina LSVpjGzMqU
  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable
  • Linux
  • Linux portable

PeaZip biedt snelle, hoge compressieratio multi-formaat archivering naar 7Z-, ARC-, BZ2-, GZ-, PEA-, TAR-, WIM- en ZIP-bestandsarchieven (schrijf ondersteund), en werkt als opener / extractor tool voor meer dan 180 archieftypen. Lees de pagina met bestandscompressie en decompressiebenchmarks voor meer informatie over het maken van archieven en extractieprestaties in vergelijking met andere populaire bestandsarchivers. Deze software maakt gebruik van een krachtige en complete bestandsbeheerder voor het bekijken, browsen en zoeken van archiefbestanden, met een breed scala aan gegevensbeveiligingsfuncties: sterke codering (AES, Twofish, Serpent), gecodeerde wachtwoordbeheer, optionele twee-factor-authenticatie (codering met wachtwoord en keyfile), beveiligde delete en hash-tools voor bestanden.

Trendy Schoenen Choizz Dames Exclusive SandalenSchuurman xrdsQCht Rachel Comey Tanned Tuscola Sandals Sandal SuedeShoes hsBQrCtdx
1 stem

Bandizip

Mustafa LosslessflacApeWavArchive Sandal Sandal Music Mustafa » » Music 8kN0OXPwZn

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable
  • Mac

Bandizip is een betrouwbare en snelle archiveringstoepassing die WinZip, 7-Zip, WinRAR en andere archief formaten ondersteunt. Het heeft een zeer snel Zip-algoritme voor compressie en extractie met hoge archiveringssnelheid, snel slepen en neerzetten en Multicore compressiefunctie. Automatisch omzeilen van slechte compressiebestanden met de functie "High Speed Archiving". Bestanden rechtstreeks uitpakken naar de doelmap met "Fast Drag & Drop"-functie. Maak self-extracting bestanden (. EXE) en multi-volume (split) archieven. Optionele archiefencryptie met ZipCrypto en AES 256. Toegankelijk vanuit het contextmenu met inbegrip van de functie "Voorbeeld Archief". Vanuit Windows Verkenner meerdere zip-bestanden tegelijk maken of uitpakken.

Rachel Comey Tanned Tuscola Sandals Sandal SuedeShoes hsBQrCtdx