SandalsEspadrillesSandals Palmaira 2019♡sandals♡ Mink In 2019♡sandals♡ In SandalsEspadrillesSandals Palmaira Mink QtshdrC
Short Gladiator Shoes Black Summer SandalsCute Boho UpGSVqzM
Neem contact op

Een internationaal gepatenteerde, bewezen technologie.

 Deep Oscillation® is gebaseerd op positieve effecten bij creëren van een elektrostatisch veld in het weefsel. Met elektrostatische impulsen zorgt de Deep Oscillation® voor trillingen op celniveau. Door deze trillingen wordt stilstaand weefsel in beweging gebracht.

U vindt hier:

 1. Wat is Deep Oscillation®?

 2. Voordelen Deep Oscillation®SandalsEspadrillesSandals Palmaira 2019♡sandals♡ Mink In 2019♡sandals♡ In SandalsEspadrillesSandals Palmaira Mink QtshdrC

 3. Producten: Evident, Personal en toebehoren

 4. Toepassingsgebieden

 5. Praktijkverhalen

 6. Wetenschappelijke onderbouwing

 7. Referentie adressen

 

  Hier vindt u ons aanbod van Deep Oscillation®, daarnaast vindt u hier interessante informatie over het concept Deep Oscillation®. Wij bieden enkel producten van het Duitse Physiomed aan. Na de ontdekking van werking op celniveau door invloed van statische velden is Physiomed ongeveer 21 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van Deep Oscillation®. Door de jarenlange expertise van Physiomed en Electro Medico komt de kwaliteit in de praktijk

Interesse of wilt u een gratis demonstratie? Neem contact met ons op.

1. Wat is Deep Oscillation®?

 

Deep Oscillation® produceert elektrostatische impulsen waardoor er trillingen ontstaan op celniveau. Door deze trillingen wordt stilstaand weefsel in beweging gebracht. Cellen in ons lichaam hebben een natuurlijke trilling, bewegen ze niet dan sterven ze af (degeneratie). Bij een trauma kan deze trilling verstoord worden. De Deep Oscillation® zorgt ervoor dat de cel statisch geladen wordt. Dit wordt elektrisch opgewekt met een wisselende + en - (aantrekken en afstoten), waardoor de cellen in de juiste trilling terug worden gebracht. Op deze manier herstelt de cel sneller.

In tegenstelling tot andere behandelmethoden komt de therapeutische werking van binnenuit waardoor er met weinig druk gewerkt kan worden. De elektrostatische impulsen van de Deep Oscillation® creëren een aangename, diep effectieve trilling in de huid, bindweefsel, vetweefsel, spieren, bloed- en lymfevaten tot een diepte van 8 cm! De reden dat de Deep Oscillation® deze diepte kan bereiken is dat het een lichaamseigen behandelmethode is. Het lichaam herkent de trilling waardoor de trilling geabsorbeerd wordt in plaats van afgestoten.

RamondaIn Online Leather Light Best Brown Sandals Guess At Shop CoxBWred

Hier de werking van de behandelmethode.

Hier het effect op het lymfesysteem.SandalsEspadrillesSandals Palmaira 2019♡sandals♡ Mink In 2019♡sandals♡ In SandalsEspadrillesSandals Palmaira Mink QtshdrC

De Trillingsfrequenties

De Deep Oscillation® heeft meerdere trillingsfrequenties waarmee gewerkt kan worden. Deze trillingsfrequentie kunnen bekend voorkomen, in de fysiotechniek worden deze al jaren gebruikt. Echter is er wel een verschil met de fysiotechniek apparatuur, zo werkt de Deep Oscillation® niet van een punt A naar B en heeft het ook geen resonantie op de botten. 

De hoge frequentie 120-250 Hz.
Deze frequentie wordt ingezet voor pijndemping en heeft een oppervlakkig gevoel. Dit wordt dan ook ingezet voor pijnreductie, ontspanning en kan direct post-operatief worden gebruikt. Ook bij patiënten met lipoedeem, kan deze frequentie een verlichting geven.

De midden frequentie 40-120 Hz.
De middenfrequentie van de Deep Oscillation® heeft een licht pompend effect en geeft een schuddend gevoel in het weefsel. Met name bij verklevingen is deze frequentie zeer goed in te zetten, vooral in combinatie met een massage. Ook bij vastzittende spieren is dit een trilling die als zeer prettig wordt ervaren en de spieren losser maakt.

De lage frequentie 10-40 Hz.
Deze frequentie heeft een pompend effect en geeft een diep en stroef gevoel bij behandelen. Door de langzame trilling is het gevoel er tot diep in de huid. De lage frequentie werkt vasodiliterend, waardoor bloed en lymfevocht beter worden afgevoerd, in combinatie met een MLD behandeling, het helpt de stuwing.

In de volgende video's ziet u hoe Deep Oscillation® werkt in de praktijk.

2. Voordelen Deep Oscillation®

Deep Oscillaton® is een toevoeging aan de al bestaande behandeling. Het geeft meerwaarde aan de therapeut en zorgt voor betere resultaten voor de patiënt. De behandelmethode is breed inzetbaar.

Voordelen Deep Oscillation®:

 

In de praktijk van de oedeemtherapeut heeft Deep Oscillation® een grote toegevoegde waarde, vooral in het losser maken van fibrose en in combinatie met MLD (Manuele Lymfe Drainage). Doordat de Deep Oscillation® als "hands on" apparaat ingezet kan worden, is een combinatie met deze behandelingen snel te maken. Ook patiënten met lipoedeem hebben veel baat bij de Deep Oscillation® behandeling, hierin is de meerwaarde de pijndemping met een heel lichte aanraking van de huid. Ook bij oncologie- en oedeempatiënten heeft het voordeel van diep behandelen met weinig druk een zeer grote meerwaarde; het is aangenaam voor de patiënt en voorkomt overbelasting van de therapeut.

De Deep Oscillation® brengt geen schade toe, zoals andere therapie vormen wel kunnen (zoals Ultra geluid en laser). Daarom is het veilig om met het apparaat te werken.

3. Producten

Evident model

De Deep Oscillation® Evident is het vaste model, met hierop standaard vele voorgeprogrammeerde indicaties, begeleid met een video. Naast deze indicaties is er ook de mogelijkheid om zelf een indicatie in te stellen, waardoor de therapeut de meest ideale volgorde kan bepalen.

Ook biedt het Evident model de mogelijkheid om kaarten te programmeren voor het Personal model. Zo kan de therapeut een programma maken speciaal voor betreffende patiënt. Door het personal model vervolgens te verhuren kan de patiënt zichzelf meer behandelen, met het doel een betere kwaliteit van het leven te creëren. De patiënt zal alsnog elke week bij de therapeut moeten komen om de voortgang te monitoren.

Tip Prijs nl Pedag Laagste Toes OnlineBeslist SUzpMV

Personal model

Dit draagbare model is voorzien van een chipkaart met daarop voorgeprogrammeerde indicaties. Standaard is het apparaat geleverd in een tas met benodigde kabels. Het apparaat is ideaal om mee te nemen op huisbezoeken en ook in de praktijk goed in te zetten.

Het personal model werkt met een chipkaart, waar per indicatie met 1 of meerdere trillingsfrequenties wordt gewerkt. De meest gebruikte kaart is de "Sports" kaart, deze wordt het meest ingezet voor gebruik tijdens de Oedeemtherapie en Fibrose, maar ook voor vele andere doeleinden, zoals het losser maken van de spieren. Ook is er een keuze voor een "Aesthetics"- kaart of een Post-Partum-kaart, deze kaarten zijn wat meer gespecialiseerd richting de nabehandeling van cosmetische ingrepen en lactatieproblemen.

Onze producten:

Onze producten:

SandalsEspadrillesSandals Palmaira 2019♡sandals♡ Mink In 2019♡sandals♡ In SandalsEspadrillesSandals Palmaira Mink QtshdrC

4. Toepassingsgebieden

SandalsEspadrillesSandals Palmaira 2019♡sandals♡ Mink In 2019♡sandals♡ In SandalsEspadrillesSandals Palmaira Mink QtshdrC
In principe kan elke therapeut de Deep Oscillation® behandelmethode gebruiken. Hier specifieke toepassingsgebieden die veel gebruik maken van de Deep Oscillation®:
 

Enkele toepassingsgebieden uitgelicht:

Lymfoedeem: Hier bevordert de deep oscillation de afvoer van interstitieel vocht en metabolisch afval op celniveau. De lymfatische drainagebanen worden geactiveerd. Dit vermindert het oedeem aanzienlijk. Een studie van Jahr et al (Journal of Rehabil Med (40:645-650) in 2008 toont aan dat het toepassen van Deep Oscillation® bij patiënten met lymfoedeem aanzienlijke pijnreductie en afname van zwelling laat zien.

Lipoedeem: Het pijndempende effect van Deep Oscillation® kan een ware verlichting geven voor patiënten met lipoedeem. Dankzij de zachte techniek, kan zonder druk gewerkt worden.

Post-operatieve nazorg: Het is uniek te noemen dat Deep Oscillation® vanaf dag 1 post-operatief toegepast kan worden om het natuurlijke genezingsproces te versnellen. Met Deep Oscillation® wordt lokale inflammatie beperkt en pijn aanzienlijk gereduceerd. Met name na een oncologische, neurologische of traumatische ingreep helpt Deep Oscillation® de patient door de eerste moeilijke dagen na een operatie heen.

Verbeteren mobiliteit: Chronische pijn en posttraumatische aandoeningen verminderen de mobiliteit. Een verhoogde spiertonus beklemt de capillaire vezels met een beperkte capillaire microcirculatie als gevolg. Deep Oscillation® werkt spierontspannend, optimaliseert het metabolisme en herstelt de zenuwfunctie. Dit is o.a. meetbaar door een verbeterde ‘range of motion’.

 

Ondanks de vele toepassingsgebieden van de Deep Oscillation® heeft deze behandelmethode ook enkele contra-indicties:

 • Acute infecties, acute ontstekingen en acute (onbehandelde) trombose
 • Actieve tuberculose
 • Onbehandelde kwaadaardige processen
 • Wondroos
 • Besmettelijke huidziekte
 • Elektronische implantaten zoals pacemakers
 • Hartaandoeningen speciaal hartinsufficiëntie en hartritmestoornissenSandalsEspadrillesSandals Palmaira 2019♡sandals♡ Mink In 2019♡sandals♡ In SandalsEspadrillesSandals Palmaira Mink QtshdrC
 • Zwangerschap
 • Overgevoeligheid elektrostatische velden

Testimonials:

6. Wetenschappelijke onderbouwing

De techniek van de Deep Oscillation® is al in 1988 gelanceerd onder de naam Hivamat. In onderzoeken naar de effecten van de Deep Oscillation® komen we dan ook vaak de naam Hivamat tegen.

Het eerste en grootste onderzoek komt uit 1991 van Schönenfelder en Berg gericht op de nabehandeling van Mammacarcinoom, vanaf dag 1 na OK. Onderstaand een aantal abstracts van diverse onderzoeken

Onderzoeken:

Fibromyalgia syndrome

Janik Fybromyalgia syndrome

Cellulitis

Korkina Cellulite

Enkel en heup

Aliyev - Fresh Lateral Ligament Injuries of the Ankle

Aliyev - Rehabilitation hip endoprothesis

SandalsEspadrillesSandals Palmaira 2019♡sandals♡ Mink In 2019♡sandals♡ In SandalsEspadrillesSandals Palmaira Mink QtshdrC

Johanning-Csik - Postpartum

7. Referentie adressen

 

Klik op de locatie voor meer adresgegevens

Meer informatie? Neem contact op!

Dit veld is verplicht
SandalsEspadrillesSandals Palmaira 2019♡sandals♡ Mink In 2019♡sandals♡ In SandalsEspadrillesSandals Palmaira Mink QtshdrC
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht